Film i TV

“NATAŠA NIJE DOBILA ŠAMAR, VEĆ PESNICU!” Šavijin advokat oštro reagovao na izjavu Stefana Karića i njegovo puštanje iz pritvora

Odmah se oglasio!

Stefan i Šavija - srbija danas

Stefanu Kariću juče je ukinut jednomesečni pritvor zbog sumnje da je pretukao Natašu Šaviju, a zbog ove odluke oštro negoduje Jakša Peković, pravni zastupnik oštećene.

Naime, Šavija se juče prvi put pojavila i dala svoj iskaz u pratnji majke i advokata, a ubrzo nakon toga Stefan Karić napustio je pritvor.

– Iskreno sam zgrožen činjenicom da je pritvor ukinut, vjerujemo u instituciju suda i da će pravda na kraju biti zadovoljena. Kroz medije se relativizuje povreda koju je moja klijentkinja pretrpjela, a s druge strane smatramo da je osumnjičeni priznao krivično djelo na način kako je izneo odbranu, osim mehanizma nastanka povrede, jer mehanizam povrijeđivanja u potpunosti isključuje bilo kakav “šamar” Nataša je zadobila povrede baš onako kako ih je ona opisala, zatvorenom šakom stisnutom u pesnicu – kaže Jakša Peković za Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh