Film i TV

“DISKVALIFIKACIJA ANĐELE I ZVEZDANA JE DOGOVOR SA PRODUKCIJOM!” Marija tvrdi da je sve isplanirano da se “zavara” narod

“Niko nije istjeran tačnije diskvalifikovan iz Zadruge, a da ga produkcija vozi kući, da mu vozi garderobu.”

Anđela i Zvezdan - novi

Marija Kulić je nedavno diskvalifikovana iz Zadruge 6.

Malo prije nje, njena kćerka, Miljana Kulić je pobegla iz Zadruge, te je i ona diskvalifikovana.

Kako Marija tvrdi, diskvalifikacija Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića je “namještena” , a potom objasnila i svoju teoriju zašto misli da je to tako.

Marija je držala lajv na društvenoj mreži TikTok, gdje je bila i upitana o detaljima i razlozima diskvalifikacije, a Kulićka nije imala lijepe riječi za produkciju:

– Diskvalifikacija Anđele i Zvezdana, ne znam kakva je to diskvalifikacija, kada ih produkcija odveze na željeno mjesto, kada im preveze garderobu istog momenta, vidjela sam da ih vozi auto Pink produkcije, vidjela sam džakove kako nose sa svojom garderobom, do sada takve diskvalifikacije nisu bile. Ovo je sada prvi put, tako da ja mogu na osnovu toga i da pomislim, da je neki dogovor sa produkcijom, da oni izađu, da su kao izašli bitni igrači, da kao rijaliti može i bez bitnih igrača, bitno je da nema nasilja, da vidi narod da ih malo zavaramo, kako istjerujemo nasilnike, a itekako nisu bili istjerivani kada je bilo potrebno, tako da, ovo je meni sada apsolutno bezveze, mislim da jeste dogovor.

– Jer niko nije istjeran tačnije diskvalifikovan iz Zadruge, a da ga produkcija vozi kući, da mu vozi garderobu. A Miljani i meni neće da vrate garderobu. I mi smo diskvalifikovane pa je naša garderoba zarobljena. To su priče za malu djecu – rekla je Marija na TikToku, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh