Film i TV

STEFAN KARIĆ PUŠTEN IZ PRITVORA

Ovo su detalji.

Stefan Karić - Srbija danas

Stefan Karić danas je pušten iz pritvora u kom je bio od 3.maja nakon navodnog krvničkog prebijanja Nataše Šavije, piše “Republika“.

Podsjetimo, starleta Nataša Šavija stigla je u Osnovno tužilaštvo u Rumi u kom je saslušana kao oštećena u istrazi koja se vodi protiv Stefana Karića.

Kako je rekla pošto je izašla iz tužilaštva, Stefanu je navodno zasmetao njen duboki šlic na haljini, i nikakvog konflikta od ranije nije bilo između njih dvoje.

– Bio je tako težak prijelom da nije moglo da se uradi sa jednom operacijom. Poslije mjesec dana, oko mi je još modro i spušten kapak. Nadam se da ću biti bolje i da ću psihički biti bolje – rekla je Šavija, kojoj su najveća podrška roditelji.

– Karić je za doživotnu. Nije me ubio odmah, a realno je mogao da me ubije. Nemam riječi. Ako ne bude optužen, ja ću ovim da se bavim doživotno. Da neko tako nešto uradi, da mi ovako slomi jagodičnu kost – rekla je Nataša za “Kurir” .


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh