Film i TV

“PUSTILA SAM JE!” Isplivao razgovor, Maja priznala da je dozvolila da je Anđela PREBIJE, kako bi je diskvalifikovala

Namjerno nije uzvratila?

Maja i Anđela - screenshot

Anđela Đuričić je diskvalifikovana prije nekoliko dana, jer je fizički nasrnula na Maju Marinković, kojoj je iščupana kosa, a vidljive ogrebotine po njenom licu još nosu zarasle.

Prije Anđele, iz Zadruge je diskvalifikovan i Zvezdan Slavnić, kada je odlučio da pobjegne iz rijalitija.

Tokom emisije “Pretres nedelje”, Maja Marinković je snimljena kako priča na garnituri sa Miljanom Vračevićem, te mu je u tom trenutku rekla da je “pustila” Anđelu da je prebije da bi se diskvalifikovala i tako sačuvala svoj boravak u Zadruzi, budući da joj nije uzvratila po njenim riječima:

– Od čega ti je to – pitao je Bojan Simić Maju za ogrebotine na licu.

– Od Anđele – rekla je ona.

– Ajde pokaži Bokiju s*su – rekao je Miljan Vračević.

– Pusti me, hoću da čujem ovo – rekla je Maja.

– Ajde ovo slušaš isto svake godine, pokaži Bokiju s*su – nastavio je Miljan pa konstatovao da ju je Anđela ubila od batina:

– Jača je od tebe – rekao je Vračević.

– Pustila sam je – rekla je Maja.

– Jača je – rekao je.

– Pa pustila sam je – ponovila je Marinkovićeva.

KAKO JE SVE IZGLEDALO, POGLEDAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh