Film i TV

PUKLO PRIJATELJSTVO DEFINITIVNO! Ana Ćurčić odlučila da ponizi dojučerašnju drugaricu!

– Žana, puklo je Anino i tvoje prijateljstvo – rekla je Ivana.

Ana Ćurčić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

U toku emisije ”Pretres nedjelje” voditeljka Ivana Šopić dala je riječ Žani Omnii koja je otkrila sve o svom odnosu sa Anom Ćurčić, a tom prilikom je nastala i svađa, piše Srbija danas.

– Žana, puklo je Anino i tvoje prijateljstvo – rekla je Ivana.

– Prijatelj mi niko nije bio ovde. Nisam se usaglasila s gomilom njenih stavova, ali se nisam mešala i davala savete, da ne bih bila odgovorna za nečije postupke. Nisam neko ko će klimati glavom. Što se tiče Anđele, njoj sam rekla šta sam imala o svemu što je uradila. Sve što je zamerala Ani, prelaženje preko svega, to je uradila i sama. Ana je rekla da nema ovde prijatelja, ona je Zoricu jedino izdvoji , kao ni Zvezdan, imali su često slične odgovore. Ani se nije dopalo jer sam rekla da smatram da će se on vremenom zaljubiti u nju – rekla je Žana.

– Žana, nije lijepo to što sad pričaš. Meni je bilo muka da ti ćutim nakon svega – kazala je Ana.

– Ja imam utisak da želiš da te napada cela kuča, jer realan problem ni sa kim nemaš. Rekla sam joj da će iznošenje prljavog veša samo njima naškoditi. Zamerila mi je to, vikala je na mene. Divim se Zorici jer Ani klima glavom i tvrdim da će joj prekipeti. Lično to ne bih trpela ni zbog rođene sestre. Meni zamera jer govorim da voli Zvezdana, a onda i sama postupcima pokaže da je stvarno tako. Zamera jer sam digla ruke od našeg prisnijeg odnosa, rekla sam joj da ću za crnim stolom govoriti o tome – istakla je Žana.

– Što si je izglasala kao foliranta? – upitala je Žana.

– Ona je to pričala tokom navođenja, a namigivala me meni upordo s tim. Sve je bila fora – istakla je Ana.

– Ne znaš šta je juče bilo, a sad ovo radiš – istakla je Žana.

– To je istina – dodao je Marko M.

– Ti da ćutiš, znam ja neke stvari o tebi – kazala je Ana.

– Ajde, reci sad. Nemoj da ćutiš – rekao je Marko.

– Žana svjesno sve radi. Ona mi je rekla da će mi sve reći kad izađemo. Naštelovana je za rijaliti, a ja sam joj pričala da se okane toga i da mi priča kako misli u trenutku – rekla je Ana.

– Ti si izgubljeni slučaj koji ovde ne zna dva puta da ispriča istu priču. Folirantu jedan. Ona govori:”Šta je meni Maja kriva?” Istina je da je Zvezdan krivac jer je bio sa ženama, ali nije prirodno da se druži s njom. Ne prihvata kad joj neko kaže šta misli o njenim postupcima – rekao je Marko.

– Žana, Ana ti je rekla da nisi ovde ista kao spolja. Kako ona zna kad te nije napolju vidjela? – upitala je Ivana.

– Čule smo se napolju, ona mi je rekla da se druži s jednom mojom drugaricom, a na kraju sa svatila da je kratko zna – istakla je Žana.

– Meni je ovo suvoparno. Žana je poput robota. Ona je meni rekla:”Sve su vage oko mene, sve ste iste!” Sad ovo govori – rekla je Ana, piše Srbija Danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh