Film i TV

ANA ŽELI DA DOKAŽE SVIMA DA JE ZVEZDAN I DALJE VOLI! Ćurčićeva zajecala od bola “Kako vas nije sramota da me to pitate!”

Tokom emisije “Pretres nedjelje” Ana Ćurčić emotivno se slomila uslijed pritiska zadrugara koji su se obrušili na nju, pa završila u suzama.

Ana Ćurčić - screenshot

Ona je ušla u svađu na više frontova, a jedan od njih bio je i sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji od samog starta pokazuje animozitet prema Ćurčićevoj, smatrajući da nije trebalo da ulazi u Zadrugu.

– Ona na osnovu ovoga što priča, nama želi da kaže da Zvezdan nju ozbiljno voli – rekao je Mića.

– Ivana, je l’ znaš zbog čega je bio s Majom? – upitao je Janjuš.

– Ja znam, iz inata meni, jer sam bila dobra s njom – dodala je Ana.

– Zvezdana je povrijedilo to što je došla, onda ono što je rekla o njemu, a na kraju ljudo s kojima se druži. Izabrala ne najveće odrone ovdje da je okružuju – kazao je Mića.

– Sad svi dovodite u pitanje da li je Zvezdan volio Anu, a dok je bio ovdje niste ni dovodili u sumnju – dodao je Neca.

– Ja mislim da je Maja bila Zvezdanov inat Ani. Nisu njegove emocije ugašene skroz – rekla je Miljana.

– Neki govore da voli Anu, drugi da je zaljubljen u Maju, a treći da je Anđela njegova jedina ljubav – istakao je Car.

– Da smo se svi vodili iskrenim mišljenjem, sve bi bilo lakše. Sada svi pričaju šta misle – istakla je Zorica.

– Ne bih da se usaglasim sa Zoricom. Mišlenje svih nas se mijenjalo u zavisnosti od depšavanja ovde. Ana verujem da dobro poznaješ Zvezdana, i ja mislim da mu ovo s Majom nije bilo potrebno. Šta misliš da je razlog svega što je uradio – rekao je Mikica.

– Vjerovatno to što sam mu zalepila etikete – rekla je Ana.

– Lijepila si mu etikete, izvukla si iz njega najgore. Nisi bila tu za njega kad je bilo potrebno, a jedva si dočekala da se umiješaš u njegov sukob s Majom i Anđelom – rekao je Mikica.

– Zvezdan je bio najsrećniji kad je ovdje vrijeme provodio vrijeme i šetao s Anđelom – rekao je Mića.

– Ana, molim te da sad budeš iskrena. Rekla si da ćeš na kraju reći zbog čega si ušla ovdje. Da li je da odvojiš Anđelu od njega i vratiš ga, da postaneš Kija Kockar ili da napraviš od njega monstruma? – uitao je Janjuš.

– Hvala ti na sva tri ponuđena odgovora ali bih samo sjela. Kako vas nije sramota da mi postavljate takva pitanja? – upitala je Ana.

Detaljnije pogledajte u video-klipu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh