Film i TV

ANĐELA SE HITNO OBRATILA JAVNOSTI – tri dana je izbačena, a sada konačno progovorila o njima koji su je proslavili

Kaže da su to dobri ljudi.

Anđela Đuričić - srbija danas

Anđela Đuričić uživa u novostečenoj slobodi nakon što je diskvalifikovana iz “Zadruge 6” i to 12 dana prije istorijskog završetka ovog kontroverznog, ali ubjedljivo najgledanijeg rijalitija koji je napravio veliki korak u razvoju ovog tipa televizijskog programa u regionu.

Lepotica iz Đenovića vrijeme provodi sa svojim izabranikom Zvezdanom Slavnićem, a javnost budno prati njihov sljedeći korak.

Njen izbor partnera, ali i ponašanje u Zadruzi nailazilo je na osudu kod jednog dela javnosti. Njihova ljubav je bila prvo na meti drugih zadrugara, a nakon izlaska su mogli da vide da mnogobrojni gledaoci daju za pravo da se miješaju u emotivne izbore ove mlade djevojke.

Pored napada, Zvezdan i Anđela su mogli nakon izlaska da se uvjere da nisu ostavljeni sami na ovom svijetu te da imaju i veliku podršku svojih obožavaoca koji su se postavili kao pravi zaštitnici njihove kontroverzne ljubavi.

Takozvani bungiši redovno promovišu aspekte njihove veze i trude se da im olakšaju pilagođavanje na društvenu stvarnost poslije 9 mjeseci izolacije u Šimanovačkom imaginarijumu.

Anđela je imala potrebu i da im se javno obrati.

– Hvala puno Zvezdanovoj i mojoj podršci što ste cijelo vrijeme uz nas i toliko nas pratite i volite! Hvala na svemu, dobri ljudi! – stoji u objavi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh