Film i TV

POLIVALI JE VODOM, OBEZBJEĐENJE JE ŠAMARALO – Isplivali nepoznati detalji DISKVALIFIKACIJE: Anđela se samo srušila na pod

“U momentu kada su se pustile, samo vidiš Anđelu koja pada.”

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su prije dva dana diskvalifikovani iz “Zadruge 6” odlukom produkcije.

Haos je nastao rano u zoru, svađom Zvezdana i Anđele, u koji se uplela Maja Marinković, ali i na Ćurčić, Miljan Vračević i Filip Car.

Svađa je eskalirala kada je Anđela nasrnula na Maju, te je zbog fizičkog kontakta odlukom produkcije morala biti diskvalifikovana.

Zvezdan je preplašio sve zadrugare kada je uletio ša šipkom te udarao u Bijeloj kući.

https://www.instagram.com/reel/CsyGzH9oECe/?utm_source=ig_embed&ig_rid=26241f02-e5d5-4420-ae00-117a87b5031c

Sada je Ana Spasojević počela da priča detalje tog jutra i otkrila i da je Anđela u jednom trenutku pala u nesvijest:

– U momentu kada su se pustile (u tuči) samo vidiš Anđelu pada. Ja kažem ljudi ona se onesvijestila. Onaj iz obezbjeđenja joj lupa šamare, ona ništa. Ne reaguje. Ja jednu vodu u facu, drugu vodu, ona ništa, tek na treću vodu ona krenula da kašlje. – pričala je Ana pred Majom o tuči koja se desila tog jutra, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh