Film i TV

NAKON DISKVALIFIKACIJE IZNIJELA ŠOK TVRDNJE – Anđela i Zvezdan dobili poseban tretman, a ona u papučama završila na ulici?!

Oglasila se i otkrila detalje!

Rijaliti par Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić diskvalifikovani su iz “Zadruge” zbog nasilničkog ponašanja.

O ovome ne prestaje da se priča po Beloj kući, ali i van njeNakon njihove diskvalifikacije, oglasila se i Valentina Stanković, koja više nije u “Zadruzi” zbog samoinicijativnog napuštanja rijalitija.

Ona se preko svog Instagram profila obratila produkciji i napisala sledeće:

– Mene ste izbacili na ulicu u 2 sata nakon ponoći u bademantilu i papučama. Na poziv mojih roditelja da mi date lične stvari dobili su odgovor da će ih dobiti nakon finala jer je takva procedura. Bez ličnih dokumenata (lična karta i zdravstvena) bila sam prepuštena samoj sebi, pa pitam zbog čega neko ima prava na lične stvari, a neko mora da čeka finale – tvrdila je besna zadrugarka nakon Anđeline i Zvezdanove diskvalifikacije, a ispod ove objave, na jednoj stranici, su se nizali komentari.”Pa kada je sve dogovor”, “Ni Sana nije dobila stvari”, “Strašno”, bili su samo neki od komentara.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh