Film i TV

“ŠTA ĆETE VI KOJE JE STVORIO RIJALITI?” Nakon saopštenja Mitrovića o kraju “Zadruge”, oglasila se i ona!

Jedan detalj na pobjedniku pete sezone ukazivao na završetak!

Milica i Željko - srbija danas

Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je tražio od direktora “Pink” TV Željka Mitrovića da se ukine rijaliti “Zadruga”.

Čelnik ružičaste televizije usvojio je ovaj prijedlog, te se tim povodom oglasio na društvenoj mreži Tviter, piše Srbija danas.

– Na preporuku Predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, donio sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”. Vjerujem da je jedinstvo Srbije i procijena Predsednika Republike, važnija od svake vrste interesa “Pinka” i mog ličnog interesa!

Bivša rijaliti takmičarka i astro tumač, Vesna Rivas odmah se oglasila kada je objavljeno saopštenje za javnost. Poznata dama je istakla da su sva njena pređašnja proročanstva ukazivala na kraj poznatog TV formata, a na svom Instagramu je ispisala sljedeće:

Sa Dejanom Dragojevićem je trebalo da se stavi tačka. On je trebao da bude posljednji pobjednik u nekom rijalitiju, koji je na manipulaciju došao do iste, pobjede. Platio je skupu cijenu, pustili ste ga, okačio je onaj sat oko vrata, kao posljednji ludak koji je slikom poslao u stvari pravu poruku – iscurilo vrijeme za ovakve kao što sam ja. Međutim, karma je ipak riješila da završi igru kada ona hoće. I, krenula je sezona 6. U datumu 996–6, katastrofa zagarantovana. E, moji vi, koje je stvorio rijaliti, šta ćete sada raditi i hoćete li sada i po “Pinku” pljuvati kao što ste po “Hepiju” i “Velikom bratu”? – zaključuje Vesna.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh