Film i TV

“ZAŠTO PRODUKCIJA OVO DOZVOLJAVA?” Bilalu IZ DŽAMIJE poslat vrlo moćan SVETI PREDMET za zaštitu od ZLIH SILA!

Evo i koje je njegovo značenje!

Divna i Bilal - srbija danas

Divna DNK već danima oblijeće oko Bilala Brajlovića i poklanja mu pažnju, bez obzira što je kod kuće čeka suprug Marko DNK, koji je iz Bijele kuće ispao, piše Srbija danas.

Pojedinim ljudima nije pravo ovo njeno ponašanje i smatraju da ona njega koristi, kako bi ostala što duže u rijalitiju.

Juče je zadrugarka otvoreno pričala o vlaškoj magiji, kojom se, kako sama priznaje, bavi i u rijalitiju, a u toku rođendana blizanaca Lazić na sve načine je pokušavala da poljubi zadrugara.

To se mnogim gledaocima nije dopalo i otvorili su rafalnu paljbu na mreži protiv Divne. Mnogi smatraju da ga ona otvoreno koristi zarad dužeg opstanka, a povela se i priča da je Bilal dobio “tespih” koji mu nije predat.

– “Bilalu je poslat tespih iz Džamije i nisu nikad unijeli. Možda bi mu sad trebali dati”, “Ovo nije ni malo zabavno, a ni smiješno. Užas! Sve je bolesno. Sve prepuno vračara, ezoteričara, čitača runa, a niko kao ne vjeruje u to. Zašto “Pink” dozvoljava da Divna ovo radi Bilalu”, “Pola tih poklona završi neznano gdje. Nema veze sa Bilalom, tako je u svakoj sezoni” – glasili su samo neki od komentara, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh