Film i TV

HITNO OGLAŠAVANJE MILJANE KULIĆ: Uputila ŽESTOKU PRIJETNJU ovim ljudima

Miljana je glavna tema medija.

Miljana Kulić - Ekskluziva

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz rijaliti programa “Zadruga 6” zbog samoinicijativnog napuštanja, piše Espreso.

Nju je po izlasku iz rijalitija sačekao Nenad Macanović Bebica, a pretpostavlja se da su oni odmah krenuli ka Nišu gdje se Miljana trenutno i nalazi.

Ona se sada oglasila na svom Instagram profilu i zaprijetila pratiocima da je više ne spajaju sa Lazarom Čolićem Zolom.

– Zamoliću sve grupe da me više ne spajaju sa Lazarom Čolićem. Poštujem vas sve, vaš trud i rad, ali bih vas zamolila da to više ne radite. U suprotnom, morat ću da blokiram sve. Za mene je taj čovek od Uskrsa mrtav i ne postoji više u mom životu. Hvala na razumijevanju – napisala je Miljana.

Inače, Kulićevu je nakon odlaska sa imanja u Šimanovcima dočekao njen bivši dečko Nenad Macanović Bebica, a snimak koji su objavili na Instagramu šokirao je javnost.

Miljana će zbog kršenja ugovora morati da plati kaznu od 100.000 eura, a prije nje je diskvalifikovan i Nenad Macanović Bebica, koji će takođe morati da plati kaznu od 50.000 eura, iako se prave da ih to ne dotiče ni najmanje.

Inače, Miljana Kulić se dugo godina bori sa psihičkim problemima zbog čega je i određeni period provela u klinici za psihijatrijske bolesti “Laza Lazarević” o čemu je njena majka Marija Kulić pričala u rijalitiju. Iz tog razloga Miljana i nema starateljstvo nad sinom Željkom, već se o njemu stara njena majka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh