Film i TV

OGLASILA SE KULIĆEVA NAKON DISKVALIFIKACIJE: Da li je moguće da ju je ON prvi sačekao?

Ovaj čovjek je bio uz nju.

Miljana Kulić - screenshot

Miljana Kulić noćas je diskvalifikovana iz rijaliti programa “Zadruga”.

S obzirom na to da je prekršila ugovor koji je potpisala pred ulazak, televizija Pink je donijela odluku da pokrene tužbu protiv nje.

– Zadrugari ovim vas zvanično obavještavamo da je Miljana Kulić diskvalifikovana zbog samoincijativnog napuštanja “Zadruge”. Ona će na osnovu ugovora snositi kaznu od 100.000 evra, a TV Pink će je tužiti na osnovu ugovora – glasilo je pismo koje je voditeljka pročitala zadrugarima.

Ona je objavila snimak na kom se vidi kako se vozi u kolima. Vjerovatno se snimala dok je putovala prema porodičnoj kući u Nišu.

Ona je objavila snimak na kom se vidi kako se vozi u kolima. Vjerovatno se snimala dok je putovala prema porodičnoj kući u Nišu.

U kolima joj je pravio društvo Nenad Macanović Bebica, te dolazimo do zaključka da ju je on sačekao na rampi u Šimanovcima nakon napuštanja rijalitija.

Podsjećamo, Miljana Kulić juče je pravila lom po imanju i pokušavala je da pobjegne iz “Zadruge”. Na snimku koji kruži društvenim mrežama, vidi se kako Kulićeva pokušava da probije vrata u ekonomskom dvorištu, te udara i lomi sve kako bi napravila sebi prolaz.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh