Film i TV

MOMENTALNO DISKVALIFIKOVANA! Zaletjela se i udarila Ivanu Šopić u glavu! Obezbjeđenje skočilo na nju

Do sad neviđeni lom!

Danas je u više navrata Tara Simov, diskvalifikovana učesnica Zadruge, pominjana, kada je tema bio odnos Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića. Tada se saznalo da je Ana Ćurčić primila Taru Simov u svoj dom nakon diskvalifikacije.Kako je Ana rekla, Tara je drugarica njene ćerke, te da je zna od sedme godine, kao i da se podrazumeva da će se naći u nevolji detetu, misleći na Taru koja je sada u drugom stanju.

Anđela je napala Anu, da je primila u kuću Taru koja je takođe bila ljubavnica Nenadu Aleksiću Ša, a vređa nju, koja je sa Zvezdanom, takođe ljubavnica.U jednom trenutku se uključila Ivana Šopić koja je prekinula temu Tare Simov:

– Dosta više o Tari, nije ona tema u emisiji, pomisliću da ste opterećeni Tarom – rekla je Šopićeva a podsetimo, Simova je bila diskvalifikvana u čestvrtoj sezoni nakon što je udarila u glavu Šopićevu u spavaćoj sobi, nakon burne svađe.

Tara se zaletela preko kreveta i pala na Ivanu te ih je i obezbeđenje uhvatilo i lego preko njih kako bi zaustavilo sukob, ali je već bilo kasno i produkcija je donela odluku da diskvalifikuje Simovu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh