Film i TV

“TO NIJE MOJA ANA” – Zvezdan nakon posljednjeg skandala koji je tresao Zadrugu, ne može da prepozna bivšu ženu

Povjerio se poznatom pjevaču šta ga muči.

Ana i Zvezdan - Srbija danas

Mikica Bojanić objasnio je Zvezdanu Slavniću oko čega je nastao haos sa Miljanom Vračevićem, piše Srbija Danas.

– Kao da su joj Neca i Peca djeca pa podbadanja sa strane. Zoričica kaže zašto oženjen čovjek dopušta da se priča. Kažem ja njoj poslije, ona meni kao imali smo svađu, a Ana se okreće i govori Neci. Objasnio sam joj da ja sa njom nemam problem – rekao je Mikica.

– A šta je rekao on? – pitao je Zvezdan

– Da ne može jedan oženjen čovjek tako da se ponaša i da tako radi. Rekao sam da ne razumijem. One pale Necu, a ja se danas obraćam Miljanu i molim ga da ne komuniciramo više jer nema potrebe. Vidim šta radi, nisam ja ovi klinci – rekao je Mikica.

– Juče je bila priča kako sam joj rekao da ne priča ništa i da ide tamo. Utorak uveče. I uveče je đuskala, bila raspoložena. Sad da li je to jer je pričala sa mnoom ne znam, da bi juče opet bilo je*anje majke. Ona mene pljuje, ona mene vrijeđa, iznosi polu istinu. Kad sam je vidio slomljenu prišao sam jer sam osjetio potrebu, a sad ne bih ni motkom – rekao je Zvezdan.

– Ja smem da potpišem da nećeš doći u Novi Sad i prvo nazvati mene pa sve ostale, ali to nije tema. Miljan je težak i hoću to da prekinem da se ne bi dalje nastavljalo. Kaže rekao si Labunskom, on sluša Labunskog – rekao je Mikica.

– Mikice ovo nije ta žena, ovo nije moja Ana – rekao je Zvezdan.

Detaljnije u nastavku teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh