Film i TV

NEOČEKIVANI POTEZ! Dalila Dragojević OVIM riječima PROVOCIRA Dejana Dragojevića i Filipa Cara? Usijale se mreže

Kome li je poruka upućena?

Dalila Dragojević, bivša učesnica rijalitija Zadruga i novopečena voditeljka, oduvek je privlačila pažnju medija i publike, a svaki njen korak biva pomno ispraćen i komentarisan.

Na društvenim mrežama se trenutno proširila fotografija na kojoj se vidi da Dalilino telo krasi nova tetovaža i to sa vrlo jakom porukom.Dalila je odlučila da svoje telo upotpuni novom tetovažom, a reklo bi se da je ljubiteljka istih, budući da joj ovo nije prva. Novom je verovatno želela da pošalje veoma jaku poruku svojim fanovima, ali i onima koji je ne vole.

– Uradi svakako – glasi nova tetovaža, koja se nalazi u predelu bikini zone.

Inače tatu majstor bio je njen dobar drug i bivši rijaliti igrač Filip Reljić, koji se nedavno oženio sestrom Mateje Matijevića. A odmah se nametnulo pitanje, da li je možda posvećena njenom prošlom životu i hrabrosti da sa istim raskrsti, preciznije hrabrosti da nastavi dalje, nakon svega što je proživela sa Dejanom Dragojevićem i Filipom Carem?


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh