Film i TV

ZVEZDAN SLAVNIĆ IZAŠAO IZ ZADRUGE: Produkcija je morala HITNO DA GA SKLONI

– Što, je l’ mu nije bilo dobro? Iznervirao se – prokomentarisala je Valentina.

Zvezdan Slavnić

Protekle noću tokom emisije “Gledanje snimaka”, je došlo do neviđenog haosa između Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić, kada je Ana u jednom trenutku optužila Slavnića da ju je tukao, te da je bježala kod drugarica da spava zbog njega, kao i da je prokockao sve njoj i njenoj djeci.

Drama se nastavila, pa je Anđela najavila da će tek sada iznositi sve, a Zvezdan ju je nazvao bolesnicom.

Iako se nije vidjelo da se Zvezdan mnogo iznervirao, ili je bar uspio da se iskontroliše da ne napravi haos u Bijeloj kući, kako to obično biva, Anđela je tokom reklama otkrila da to ipak nije bio slučaj, te da je Zvezdan izašao.

– Što ovoliko traju reklame, nikad nisu bile ovoliko, ima sat vremena – prokomentarisala je Anđela.

– Možda Ana i Zvezdan pričaju – rekla je Valentina.

– Ma ne, nije on tu, izveli su ga napolje, napustio je Zadrugu, al će se vjerovatno vratiti – rekla je Ana.

– Što, je l’ mu nije bilo dobro? Iznervirao se – prokomentarisala je Valentina.

– Sad me kopka da li se vratio i otišao u pab, mada došao bi Zveki do mene, hajde idi provjeri – rekla je Anđela, a Valentina je otišla u izvidnicu, piše Espreso.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh