Film i TV

POSMATRAM GA SAMO KAO ČOVJEKA KOJI MI JE UNIŠTIO ŽIVOT: Ana Ćurčić iskreno o emocijama prema Zvezdanu Slavniću

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” u Bijeloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Darko Tanasijević postavio je pitanje Zvezdanu Slavniću.

– Da li moguće da nemaš ni malo poštovanja i empatije prema ženi sa kojom si živio toliko godine? – glasilo je pitanje.

– Možda nisam pokazivao toliko da ipak imam empatije. Nije da nemam. Potrudit ću se da ne pokazujem negativne stvari. Gledat ću da se to ne dešava. Nije zaslužila – rekao je Zvezdan.

– Ana, koliko ti je falila Zvezdanova empatija – pitao je Tanasijević.

– Ja ne znam o kojoj empatiji on priča? Ja sam ta koja se sklonila. Empatije ima sa moje strane. Sa druge strane, ja njega više ne gledam kao ranije, kao svog prijatelja. Posmatram ga samo kao čovjeka koji mi je uništio život. Mislim da ovaj čovjek ni ne shvata šta sam ja proživela. Ne plašim ga se, ne zanima me da li će on da prolijeće kroz staklo… Ima djevojku, pa neka pazi na njega – rekla je Ana Ćurčić, piše Pink.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh