Film i TV

Karleuša tvrdi da je Rihanna iskopirala njen nastup: To što smo iz Srbije ne znači da ne možemo diktirati pravila

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša tvrdi da je Rihanna iskopirala njen nastup iz 2017. godine, kada je s Acom Lukasom izvodila pjesmu “Bankina”.

Jelena Karleuša - novi

Ovdje nije poenta kopiranje, ovo je dokaz da smo uvijek ispred njih. Da možemo, ako hoćemo, ne da pariramo nego da predvodimo. Ovo nije prvi nego 101. put da oni veliki bogati i moćni ustvari kasne. To što smo mi iz Srbije ne znači da ne možemo da diktiramo pravila”, započela je.

Dodala je da je njena želja s album, koji uskoro izlazi, svjetsko pozicioniranje. Smatra da može dokazati da se iz jedne male zemlje može “drmati” planetom kada je riječ o showbusinessu.

Uvijek su mi govorila da sam pogriješila što karijeru nisam gradila u Americi i na engleskom jeziku, da sam trošila uzaludno godine u zemlji koja nema snagu da iznjedri svjetsku showbizz zvijezdu zbog jezika, nacionalnosti i georgafskog položaja. Govorili su da mogu samo da sanjam, maštam, da sam luda, smijali su mi se… Ja nikad nisam odustala u svojoj namjeri i nikada neću”, nastavila je.

Misli da poslije 11 godina pauze njen 11. album po redu nosi broj 11:11, magični i anđeoski broj.

Broj anđela. Broj velikog uspjeha, velikog preokreta… 11:11… Jer imam anđela čuvara na svojoj strani”, zaključila je, piše Klix.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh