Film i TV

CAR UNIŠTIO ANĐELU, OTKRIO SVE NJENE PRLJAVE RADNJE IZ SPOLJNEG SVIJETA: “Ganjala si matorca po Beogradu” ŠOKANTNE OPTUŽBE!

Anđela Đuričić u ranim jutarnjim časovima, ponovo je doživjela emotivni brodolom, a baš iz tih razloga, ponovo je pokušala da pobjegne sa velepnog imanja.

Anđela i Filip - kurir.rs

Prethodne noći, bila je luda žurka koja je poremetila međuljudske odnose, te je Filip Car riješio da potpuno raskrinka Anđelu, sa kojom je bio izuzeto blizak u sponjem svijetu, te su se često viđali i družili, što fotografije i snimci koje su kačili tada to i potvrđuju.

Caru je prekipjelo zbog njenog ponašanja i kako kaže foliranja, te je riješio da otkrije sve njene prljave tajne iz spoljnjeg svijeta.

– Nećeš mi mafijati ovdje, vjeruj mi. Da mi mafija ku*vetina sa 24 godine, ne može. Nije ona ku*va što se nabila ovdje na k****, nego od mnogo ranije. Šta si postala ovdje k*rva odjednom, spavala si, pa se okrenula na bok i postala to što jesi? Ne, bila si, samo što je ona namazana ku*va i fina, nije ona kao Anita i Viki koje su tranparentne. Da joj objasnim ja malo, ti si se j***** za pare, da joj kažem sa kim je bila, čiji je auto po Beogradu vozila, u čijoj je kući bila. Fina si cura a ganjala si matorog po Beogradu, nisi iz rijalitija išla kući u Herceg Novi nego si tražila nas kako bi išla od splava do splava. Samo da je vidim na vratima, sve ću ja da joj kažem – besneo je Filip, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh