Film i TV

“ANĐELA I ZVEZDAN NISU RASKINULI – SVE JE TO FORA” – razotkrila ih: Ana saznala pravu istinu o mužu i ljubavnici

Direktno joj rekla.

Anđela i Zvezdan - srbija danas

Ana Ćurčić sumnja da je Zvezdan Slavnić raskinuo sa Anđelom Đuričić, a sa time se slaže i Zorica Marković sa kojom je obavila ozbiljan razgovor, piše Srbija danas.

Internetom koji kruži internetom vidi se kako bijesna Zorica ubjeđuje da su sve nova muvanja sa Majom Marinković zapravo samo fora i da on još uvijek nije raskinuo sa Anđelom.

– Sve ćemo vidjeti, kako će sve preživljavati. A ovo sve drugo, auuuu kao glumi da je raskinuo bila je ubijeđena Zorica,

– Sa Anđelom? Misliš da je to samo fora – pitala je Ana.

– Da – odgovori.

– Misliš da je to samo fora – bila je ubijeđena Zorica.

Cijeli razgovor pogledajte u nasatvku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh