Film i TV

ČIST LUKSUZ: Zavirite u UNUTRAŠNJOST Anđeline vile vrijedne 360.000 eura! Ovo je NJENA SOBA!

Kako vam se dopada?

Anđela Đuričić - screenshot

Anđela Đuričić proslavila se učešćem u petoj sezoni rijalitija “Zadruga”, prvo kao smjerna i navina djevojka, koja nema mrlju u svom životu, a u šestoj kao ljubavnica i rasturačica brakova, piše Srbija danas.

Ona sada nosi epitet najpoznatije ljubavnica u regionu, a izričito je po ulasku isticala da je ne zanimaju muškarci, naročito ako su zauzeti, što je vrlo brzo pogazila, ušavši u vezu sa Zvezdanom Slavnićem, ali nije to jedino što je pokvarila.

Njeni roditelji i dalje ne žele da komentarišu sramotu koju je počinila njihova kćerka.

Njena porodična kuća u Đenovićima je veoma prostrana, dvospratna i moderna. Fasada kuće je boje nara, a udobno je smještena na samoj obali Jadranskog mora. Cijelu kuću obavija masivna ograda od kamena, a poseban ukras su gipsani lavovi na ulazu.

Anđela, najpoznatija ljubavnica, ima svoj kutak u kom obožava da uživa. Međutim, ono što će vam sigurno privući pažnju, jeste da se Anđela u svakom kutku kuće slika u minijaturnom kupaćem kostimu.

Fotografije koje je objavljivala na mrežama su uglavnom iz njene spavaće sobe, a u galeriji ispod možete vidjeti kako njen kutak sa ogromnom terasom izgleda:

Podsjetimo, prema pisanjima domaćih medija, roditelji Anđele Đuričić navodno su odlučili da prodaju porodičnu vilu, jer navodno žele da pobjegnu iz Đenovića zbog sramote. Kako se spekuliše, vilu planiraju da prodaju za 360.000 eura.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh