Film i TV

ZVALA MITROVIĆE! Anina kuma u strahu zbog Zvezdanovog iživljavanja – Milica i Željko ĆE REAGOVATI!

U Bijeloj kući je nulta tolerancija na svaki oblik nasilja, posebno prema ženama.

Ana Curcić - Novi

Noć za nama u Bijeloj kući bila je vrlo intenzivna i napeta, a glavna tema ponovo su bili Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić.

Iako je bivša nevenčana Slavnićeva supruga u rijaliti ušla prije nedjelju dana, već nekoliko puta je dolazilo do otvorenih sukoba i svađa među njima, ali se čini da je ovaj noćas bio najžešći.

Nakon višesatnog maltretiranja i psihičke torture Zvezdana nad Anom, gledaoci su počeli da reaguju i apeluju da se spriječi bilo kakav vid nasilja nad ženama.

Na surove scene odreagovala je i Anina najbolja prijateljica Milena Kačavenda, koja je na svom Instagramu podelila rečenicu “Stop nasilju nad ženama” u okviru snimka na kojem vidimo kako se Slavnić unosi Ćurčićevoj u lice, razbija čašu tik pored njene glave, urla i nasrće na nju.

Na storiju je tagovana i produkcija “Zadruge”, kao i Veliki šef i šefica, bračni par Željko i Milica Mitrović, a njihova odluka o kazni za Slavnića, koja mu sigurno sleduje budući da je u “Zadruzi” nulta tolerancija na nasilje, će biti donesena u toku dana.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh