Film i TV

ZVEZDAN IMA SAKRIVEN PIŠTOLJ! Isplivao uznemirujuć snimak koji pokazuje šta Slavnić krije za pasom!

Snimak zabrinuo gledaoce, ali jedna je istina.

Zvezdan Slavnić iz dana u dan svojim ponašanjem iznenađuje što zadrugare, što gledaoce najgledanijeg rijalitija, piše Srbija danas.

Najnoviji klip koji kruži internetom izazvao je dosta kontroverzi i teorija a vezan je za to šta poslednjih dana Zvezdan drži za pasom. Redakcija našeg portala je pogledala klip i rasčivijala šta se to zapravo nalazi zakačeno za pojas Slavnićeve trenerke.

Naime, na video-snimku se vidi kako Zvezdan namješta na svojoj trenerci jedan predmet. Odmah su krenule teorije da je riječ o nožu i da su zato zadrugari zabrinuti i preplašeni. Mnogi gledaoci, pa i zadrugari, imaju predrasude prema sinu slavnog Moke Slavnića jer je on ranije bio osuđen zbog ubistva zbog čega i odležao svoju kaznu u zatvoru.

Ipak, zadrugari i gledaoci nisu u pravu, jer je najvjerovatnije reč o drugom “oružju”.

Najvjerovatnije je riječ o pištolju i to plastičnom, a ovu igračku Zvezdan ima jer ima ulogu u filmu o životu Nenada Macanovića Bebice koji režira Lazar Čolić Zola.

Produkcija najgledanijeg rijalitija brine o bezbjednosti svojih učesnika i sigurno da ne bi dozvoli da bilo ko unese hladno oružje u imaginarijum televizije Pink. Stoga gledaoci nemaju razlog da se plaše.

Snimak možete da pogledate u nastavku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo.realno6


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh