Film i TV

“DOSTA SAM SAGINJALA GLAVU!” Ana presjekla – Zauvijek završila sa Zvezdanom nakon AGRESIJE?! Izustila SAMO JEDNO

Ne može da vjeruje kako se Slavnić ponaša prema njoj nakon svega.

Ana Ćurčić - srbija danas

Za vrijeme pauze za reklame u emisiji “Gledanje snimaka”, Ana Ćurčić pričala je sa Zoricom Marković o Zvezdanu Slavniću.

Ana je ogornčena na svog bivšeg partnera zbog njegovih divljačkih scena, tokom kojih je mogla biti povrijeđena jer je polupao šolju neposredno pored nje.

– Nije mu bitno ko će da mu rodi sina, nego da on ima sina. A uz sve to manipuliše – govorila je Zorica

– Misliš da se ona sad ne sladi ovime? – nastavila je Ana.

– Ona se us**la – dodala je Zorica.

– Dabogda bio sa njom, sa takvima treba da bude cijeli život – rekla je Ćurčićeva.

– Tjeraj svoje, dosta si ćutala – poručila je pjevačica.

– Ja došla ovdje, ne mogu emociju da kažem… Budem fina, misli da ćemo da se mirimo… Ja sam njega držala po navici? Shvataš li šta čovjek priča? To su sve konstrukcije u njegovoj glavi… Da li kapiraš dokle taj mozak ide, da ja treba njemu da se izvinim. Bože, hvala ti na svemu. Neka, proći ću i ovo, ja se nadam. Neka uživaju, samo daleko od mene. Dosta sam ja saginjala glavu! – poručila je Ana, piše Srbija danas.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh