Film i TV

“ŽELIM DA NASTAVIM LOZU, SA ANOM NISAM MOGAO” – Zvezdan u naletu bijesa priznao da pati za sinom

Ana Ćurčić se slomila i otišla da se isplače u puš.onici, a Zorica Marković ju je tješila. Zvezdan Slavnić je za to vrijeme kometnarisao njenu reakciju na video-klip, a zatim se Ana vratila u emisiju i nastavila sukob sa njim.

Ana Ćurčić - screenshot

Šta te je najviše izrevoltiralo? Je l’ si mislila da nemaju ovakvu komunikaciju? – pitala je Ivana

Moram da se smirim – rekla je Ana.

Sve je u pravu, Matoru sam pipnuo po ramenu kad je Ana prišla, pa ne mogu da kažem da sam se šalio zbog načina na koji je rekla, pa sam nastavio priču – rekao je Zvezdan.

Ja sam to razumjela da me je pipnuo jer je rekla da neće komunikaciju, a došla je – rekla je Matora.

Lijepo je što nisi dozvolio da te Ana gleda sa Anđelom – rekla je Ivana.

Nije, trebao sam po njoj da legnem i radim isto. Po njoj sam ne znam, trebao da je ud.rim negdje u bazenu – rekao je Zvezdan.

Je l’ misliš da je Anina želja bila da nemate komunikaciju? – pitala je Ivana

Nemam kometnar – rekla je Anđela.

On mene ne poštuje, a priča o poštovanju koje je velika riječ – rekla je Ana.

Pošto je ne poštujem i nemam empatiju, svaki put ću samo reći da je u pravu kad kaže kako se osjeća, ali za poštovanje i sve ostalo ću da su umiješam uvijek. ne znam kako joj nisam ukazao poštovanje, ukazao sam i empatiju i bol, ja neću da ulazim u dubiozu naših problema. Njoj ništa ne valja, ne znam šta valja. Ako je pitam kako je, ni to ne valja. Možda joj se ne sviđa to što mi je prišla i pričala – rekao je Zvezdan, piše Pink.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh