Film i TV

DONIJELA KONAČNU ODLUKU: Anđela SAOPŠTILA Zvezdanu vijesti – Pomirenje sa Anom je slomilo, ODLAZI!

Ovome se nije nadao.

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić - screenshot

Anđela Đuričić donijela je konačnu odluku.

Nakon haosa koji se desio tokom emisije “Pitanja gledalaca”, Anđela je saopštila Zvezdanu Slavniću da će se iseliti iz izolacije gdje je trebalo zajedno da spavaju, ali da se u spavaću sobu takođe neće vraćati.

Đuričićeva je smislila da spava u pabu, ali da stvari ostavi u sobi, a svoj krevet je dala nikom drugom nego Zvezdanu.

– Poklanjam ti ovaj krevet, neću više spavati ovde. Ja spavam u pabu. To nema veze sa ovim večeras. Poklanjam ti ovaj krevet. Ostat će mi stvari tu, ali ti poklanjam krevet – rekla je Anđela.

Ipak, Slavnić nije previše mario za ovaj gest svoje bivše djevojke, već je odlučio da spava u krevetu Aleksandre Nikolić, kako bi bio bliži supruzi Ani Ćurčić, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh