Film i TV

Da li biste je prepoznali? Ovako je Anđela Đuričić izgledala prije estetskih korekcija

Izgled Anđele Đuričićne prestaje da se komentariše.

Anđela Đuričić - screenshot

Anđela Đuričić našla se u žiži skandala kada je pred milionskim auditorijumom uplovila u vezu sa dvije decenije starijim Zvezdanom Slavnićem koji je u „Zadrugu 6” ušao kao zauzet muškarac, piše Paparazzo.

Iako je u prethodnoj sezoni važila za jednu od najsmernijih učesnica ikada i veoma često se tokom iste pozivala na moral, čast i poštenje nakon veze sa Slavnićem njena priča pala je u vodu, a zadrugarka se našla pod budnim okom javnosti. Upravo zbog toga njena slika iz rane mladosti koja je nedavno osvanula na društvenim mrežama privukla je veliku pažnju javnosti, a izgled Anđele Đurić ne prestaje da se komentariše.

Naime, slika aktuelne zadrugarke iz perioda srednje škole koja je osvanula na Fejsbuku pokrenula je lavninu komantara, a mnogi su primijetili da se izgled Anđele Đurić u mnogome razlikuje od današnjeg.

Anđela Đuričić

I dok jedni tvrde da je Anđela jedna od najljepših zadrugarki koje su ikada kročile na velelepno imanje u Šimanovcima, drugi pak smatraju da ni ona nije odoljela trendu, te da je korigovala nos i jagodice. Šta je zapravo istina – presudite sami.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh