Film i TV

FILIP CAR ŽESTOKO IZVRIJEĐAO MAJU: Ti si samo s*ksualni objekat! Pale GNUSNE uvrede, Marinkovićeva mu nije ostala DUŽNA (VIDEO)

Rijaliti učesnik Filip Car žestoko se posvađao sa Majom Marinković.

Naime, bivši ljubavnici su se sukobili a Filip je najstrašnije izvređao Maju.

– Dabor je rekao ti si s*ksualni objekat, tebe ka***o, druge šetamo za ruke, a tebi po faci sv*****. Ti si sutlijaš da moram kondom da stavim na k**** kad te j**em i zbog toga si plakala – govorio je Car.

– Juriš Aleks odj*bala te je, ja te odj*bala – dodala je Maja.

– Hoćeš da te napravim najvećom k*ravom na Balkanu? Da ti istresem sp*rmu u usta i kažem: “Mrš”. Majo, neću da te k**** smrdi ti p***a. Znaš šta sam ti govorio i zbog čega si plakala, ne volim te i neću da budem sa tobom. Ti bi mamu dala za k***c, tatu si dala – nastavio je Filip da je vređa.

– Ti moju vređaj, ja tvoju neću. Ja se izvinjavam gospođo, sve je bilo u afektu, Vređaj, ne dotičeš me više – rekla je Maja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh