Film i TV

OBEZBJEĐENJE GA GUŠI NA PODU, KRKLJAO – Isplivao stravičan SNIMAK! Zadrugari VRIŠTALI da ga puste

“Pustite ih da rade svoj posao!”

OBEZBJEĐENJE - srbija danas

Sinoć je došlo do žestokog sukoba između Nenada Lazića Nece, Predraga Lazića Pece i Filipa Cara.

Izgovorene su gnusne uvrede, a onda je Peca nasrnuo na Filipa Cara, te je obezbjeđenje uletjelo u Bijelu kuću i zaustavilo diskvalifikaciju.

Međutim, Peca nije htio da se smiri, te je gurao obezbjeđenje, te pokušao i pored njih da preleti preko stola, do te mjere, da su morali da ga obore na pod njih trojica.

U jednom trenutku se vidi kako ga drže na podu da bi se smirio, a onda su zadrugari krenuli da vrište da ga puste:

– Polako, polako, alo, alo – vikao je Lepi Mića

– Pustite ljude neka rade svoj posao – dobacivao je Miljan Vračević, dok su članovi obezbjeđenja držali za vrat Lazića, kako bi se smirio, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh