Film i TV

NOVI HAOS MAJE I CARA U CIK ZORE “DABOGDA NEMALA DJECE!” Marinkovićeva ISPOLIVALA Filipa, njemu se ponovo SMRKLO

Rat se nastavlja!

Filip i Maja - srbija danas

Nakon brutalne svađe i nasilja Filipa Cara i Maje Marinković koji se dogodio pred početak emisije, nastao je novi haos u cik zore, piše Srbija danas.

Filip Car došao je sa Rajskog ostrva, pa se svađa sa Marinkovićevom nastavila.

Maja Marinković nastavila je da prati u stopu Filipa Cara, što je njega počelo da nervira, te se tom prilikom obratio Marku Janjuševiću Janjušu koji je ulazio u Bijelu kuću.

– Molim te pomozi mi, ljubi te brat kao Boga, prošetaj sa njom dva kruga, samo da pojedem. Pomogao sam ti kad ti je najviše trebalo, da ti ne rodi dijete, da ti se ne use*e u život – urlao je Car, pa se obratio Maji:

– Ne daj Bože da nikad djece ne imala psihopato, nisi zaslužila psa Lea da imaš. Dabogda crkao ti sve ijedan član tvoje porodice! – drao se Filip.

Nakon što je ovo čula, Marinkovićeva je uzela sok i tom prilikom ga skroz polila, što je Filipa potpuno razbjesnilo.

Obezbjeđenje je odmah uletjelo u kuću, te je tom prilikom spriječilo bilo kakav okršaj ovo dvoje zadrugara.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh