Film i TV

DRAMA ISPRED PINKA “NASILNIK JE PRETUKAO MAJU” Zadrugarkin otac dojurio zbog NASILJA NAD KĆERKOM – “Nema nikoga”

Doletio do zgrade Pinka.

Zadruga - screenshot

Maja Marinković i Filip Car imali su najgoru do sada svađu, a tom prilikom Car je nasrnuo na nju, prvo uhvativši je za vrat, a onda je vukao kaiš od bubice koja joj je bila oko vrata, te je povrijedio.

Maja je tom prilikom tražila da ide kod ljekara, a pozvala je i svog oca Radomira Takija Marinkovića da reaguje, što je on i uradio.

Taki je doletio ispred zgrade Pinka, ali nikoga tamo od produkcije nije zatekao, pa je snimio klip na kojem se obraćao pratiocima.

– Dragi prijatelji, evo me ovdje ispred Pinka, došao sam ovdje da regulišem ako mogu ovog nasilnika što je pretukao Maju, ali iz produkcije mi se jo niko ne javlja. Evo da vidite da sam došao da regulišem ovo da ne ode predaleko, ali vidimo da nasilnik nastavlja da tuče i da maltretira sve po ovoj Zadruzi. Veliki pozdrav. – rekao je Radomir, piše Srbija danas.

@zadrugaclipss Stigao tenk #fyp #foryou #foryoupage #bosnia #serbia #croatia #balkan #xyzbca ♬ original sound – zadrugaklipovi


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh