Film i TV

“TRAŽIM POLA MILIONA EURA HONORARA” – Filip Car zahtjeva promjenu UGOVORA, ali to nije sve što želi od produkcije

Niko neće više njegovu slatku, lemursku glavu da grebe za sitne pare.

Filip Car ne zna šta će od sebe nakon najnovijeg skandala koji je priredila Maja Marinković.

Naime, ona je polupala prozor, a dok je obezbjeđenje smirivalo čitav okvir staklenih vrata je pao na zadrugarku i na momke koji rade kao obezbjeđenje.

Problematična rijaliti učesnica je izvedena iz Zadruge, a svi se pitaju da li je ovo kap koja je prelila čašu i da li će je diskvalifikovati iz Zadruge kao i prošle godine.

Strah od Majine diskvalifikacije potresa i Cara. Obuzet grižnjom savjesti momak iz Crikvenice je najavio da će i sam napustiti Zadrugu, ako produkcija odluči da je Marinkovićeva završila sa takmičenjem.

Car i dalje ne može da vjeruje da mu se ponavlja slična situacija kao prošle godine i da opet trpi torturu iste djevojke.

On se požalio svom prijatelju Janjušu da mnogo strada, ali da bi bilo u redu da traži i drugačiji tip ugovora od produkcije ali i daleko veći honorar.

– Nema za mene rijalitija gdje je Maja Marinković. Ne mogu da budem normalan gdje je Maja. Ona će ili da me tuče ili da me provocira i da vrijeđa sa bilo kim sa kim sam u vezi. Trebalo je da kažem e, braco, vama je Maja Marinković unutra, tražim pola miliona eura honorara. E tako – kaže Car, piše srbija danas.

Detaljnije u nastavku:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Samo_realno (@samo_realno6)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh