Film i TV

“OVAJ HOĆE NA JOŠ JEDNU ROBIJU!” Karambol između Zvezdana, Aleks i Anđele – Izrekao OZBILJNE prijetnje!

Snimak koji kruži društvenim mrežama izazvao je brojne osude.

Aleks, Zvezdan i Anđela - srbija danas

Zvezdan Slavnić je noćas bio glavna zvezda emisije “Pitanja gledalaca”, a uspio je da se sukobi i sa svojom devojkom Anđelom Đuričić, ali i sa Aleksandrom Nikolić, sa kojom je prije samo nekoliko dana zamalo prevario Anđelu.

Zvezdanu je pao mrak na oči kada je čuo Aleksandrino izlaganje o njihovom odnosu, jer je prema njegovom mišljenju sve slagala.

– Šta je? Umro neko, a? Nemoj da umireš, tek je počeo rijaliti… – poručio je Zvezdan Aleksandri.

– Što bih ja umrla? – izgovorila je ona.

– Pa tako je, polako, dovešćemo te do prave žrtve, polako – rekao je Slavnić.

Gledaoci “Zadruge” su ovaj način komuniciranja protumačili kao otvorene prijetnje, a budući da Slavnić ima odsluženu zatvorsku kaznu iza sebe, komentari ne prestaju da se nižu.

“Ovaj izgleda nije dosta robijao, koliko ja vidim hoće još”, “Ovaj nije slučajno robijao”, “Bolesnik i psihopata njemu je malo bilo zatvora vidi se da se Aleks plaši njega”, “Ovo je jedno đubre pokvareno, sada je rekao da će šest mjeseci da je maltretira i uhodi”, samo su neki od veoma oštrih komentara.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh