Film i TV

“ANĐELA JE MOŽDA U DRUGOM STANJU!” Zvezdan DOŽIVIO SLOM, pobjegao napolje, ona za njim – “Stani, molim te!”

Zadrugari su imali nezaštićene odnose.

Zvezdan i Anđela - screenshot

Anđela Đuričić i Mikica Bojanić su razgovarali u pabu, a tokom ovog razgovora se otkrilo dosta, do sada nepoznatih informacija, piše Srbija danas.

– Ona je pričala sa Zoricom i Mićom, to je tako. Aleksandra laže, Filip je rekao istinu. Njoj se dečko sviđa. Ona je u izolaciji bila iskrena, sada nije – rekla je Anđela.

– Ja nisam ni zbog koga došao ovdje, ali ti govorim. Mića njoj kaže: “Ponizio te je Filip”, ali ona itekako radi sama šta hoće – rekao je Mikica.

– Ja to pričam cijelo vreme, samo za Zvezdana. Ja slušam nešto, a ne znaš šta smo pričali u izolaciji prije ovoga – rekla je Anđela.

– Znači vi ćete imati problem dokle god ste ovdje? – pitao je Mikica.

– Ne. Pričali smo u izolaciji, napravila sam ljubomornu scenu za film, nigdje veze. On se budi, kaže mi: “Bilo je simpatično”, ali je to bila šala – rekla je Anđela, a u tom trenutku je u pab ušao Zvezdan.

– Buraz, da ti kažem nešto… Ja sam imao s*ks sa njom i svaki put sam završio u nju, ona može da dobije dijete. Da li treba da pričamo nešto dalje? – rekao je Zvezdan i šokirao, a potom se pokupio i bijesno otišao, dok je Anđela trčala za njim i molila ga da stane.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh