Film i TV

SABOTIRA PRODUKCIJU? Nenad Macanović Bebica RAZLUPAO TELEVIZORE U ZADRUZI, a onda javno PRIPRIJETIO svima

Ovakvog ga nikada nisu videli!

Nenad Macanović Bebica je danas na pomen svoje bivše supruge razlupao televizore u Zadruzi.

Odmah je izveden iz Bele kuće, a po povratku je nastavljen porodični sastanak na temu fimla koji bi trebalo Lazar Čolić Zola da snimi o Bebici.

Bebica je pripretio svima da filma neće uopšte biti, što je izazvalo burne reakcije kod zadrugara.Možda bih ja odreagovao kao Bebica, jer nema potrebe da se nečija porodica provlači kroz sve ovo. Ima pravo da traži da mu se žena ne uvlači u sve ovo. Ovo su osetljive tebe. Film kao film je naporno raditi, jer niko od nas sve ovo ne doživljava isto, dogovoriti se nećemo – rekao je Nisam osoba koja će bilo kome govoriti šta da radi. Odbijam ulogu, ne vidim sebe u svemu ovome – kazao je Ivan.Moram da kažem da je Marija kazala Miljani da je ne zanima da li je mrtva ili živa, nakon što je čula da je Bebica polupao televizor. Meni je sve ovo bila za*ebanija, ali ako je nekom problem, ja odustajem. Ja stojim iza svega. Verujem da je sve to radio, što sam izgovorio o njemu – rekao je Zola.

– U redu je ako je komedija, da se snimi film. Iznošenje prljavog veša nije potrebno – kazao je Mikica.

– Filma neće biti, to vam obećavam – rekao je Bebica.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh