Film i TV

“CAR I JANJUŠ OSVAJAJU UDATE I ZAUZETE!” – Aleksandra Nikolić se obrušila na bivše, pa pikirala SLJEDEĆU METU!

Počela da ga mazi po ramenu!

Aleksandra Nikolić - screenshot

U toku je porodični sastanak. Zadrugari biraju ko je najšarmantniji zadrugar, piše Srbija Danas.

Na red je došla Aleksandra Nikolić, te iskoristila priliku da “prozove” svoje bivše momke Filipa Cara i Marka Janjuševića Janjuša.

– Mića je najšarmantniji ovdje. Dobro se drži za svoje godine. U mladosti je bio šmeker te je zaveo lijepu ženu. Zorica je na drugom mjestu. Ona je lavica, šmeker i brat. Sve je po potrebi. Na treće mjesto stavljam Pecu i Matoru. Brendon je takođe šarmantan. Matora je djevojka koja je jako šarmantna. Zavela je dosta djevojaka, takva je i napolju. Sanja Stanković je prelijepa djevojka. Peca je mlad i šarmantan dečko, koji se lijepo ophodi prema djevojkama. Znam kako se ponaša prema meni, umije da baca fore. Pokazao je manire. Car je osvojio zauzete i udate, dosta djevojaka. Takođe i Janjuš, isto i on je šarmantna – rekla je Aleks, a prilikom svog izlaganja prišla je Peci i mazila ga po ramenu, te su mnogi prokomentarisali da je on njena sljedeća meta.

Detaljnije u videu ispod teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh