Film i TV

“MOLI ME DA SE VRATIM NA TELEVIZIJU!” Milan Milošević otkrio PRAVI RAZLOG OTKAZA – Željko mi je u kabinetu rekao…

“Nezadovoljstvo se nakupilo…”

Voditelj Milan Milošević prije dvije nedjelje saopštio je da više neće biti dio projekta “Zadruga”, nakon pet godina rada.

O njegovom odlasku dosta se spekulisalo, a sada je Milan prvi put otvoreno progovorio o razlozima zbog kojih je prekinuo sardnju sa ružičastom televizijom.

– Kada sam u pitanju ja i odlazak sa “Pinka”, Balkan je gorio. To je moja rečenica koju sam prvi rekao, a postala je društveno aktivna na svim mogućim mrežama. Glavni razlog odlaska sa “Pinka” je nezadovoljstvo koje se nakupilo. Donio sam odluku u trenutku kada je to bilo najbolje za mene. Riješio sam i presjekao. Imao sam nekoliko dana za razmišljanje i nisam se dvoumio. Dao sam otkaz Milici Mitrović. Presabrao sam, shvatio sam da je odluka koju sam donio najbolja za mene – priča Milan i dodaje…

– Mnogo aspekata je uticalo, između ostalo od 2017. godine ne spavam. Zdravstveno stanje mi je narušeno, ali ništa od toga nije konkretan razlog. Izgubio sam svoj život, radio sam i živio samo za posao. Kada to sve stavim po strani, osjetio sam da nisam dio te priče i da treba da odem. Projekat “Zadruga” sam bio ja. Trista posto sam davao sebe za rijaliti, što su mi potvrdili i moji nadređeni. Moj maksimum je doprinuo tome da svaka emisija bude najgledanija – ističe Milošević, a onda otkriva da je očekivao mnogo više.

– U tom nezadovoljstvu sam očekivao nešto više. Sve poslovne priče koje imam sa “Pinkom”, ostaju između nas. Ima tu raznih segmenata. Zaslužujem za sebe više, što ne znači da su oni ispali loši poslodavci. Oni su za mene bili dobri i ja ću njih uvijek hvaliti. Svu sreću im dalje želim u životu. Ko zna, možda opet budem radio neki novi projekat na “Pinku”. Ja sam uvijek za sve opcije otvoren – izjavljuje bivši voditelj “Zadruge” koji odgovara na spekulacije da se sa određenim ljudima na “Pink” televiziji posvađao.

– Jedini ljudi koji su odlučivali o mom poslu su Milica i Željko. Moj posao je bio da slušam Milicu Mitrović. Samim tim nema mjesta za prazne priče da sam se nekim svađao. Razišli smo se civilizovano, nijednu ružnu riječ nisam čuo od Željka i Milice. Kada god sam odlazio kod Željka na sastanke govorio mi je da sam jedan od najbitnijih zaposlenih u “Pinku” kojih ima preko hiljadu. Sve te priče koje su “rekla, kazala” su budalaštine. Ne vjerujem da bi se bilo ko usudio da mene proziva i dira. Ničiji posao nisam ugražavao, jer svi manje više imaju istu platu. Tri sezone sam radio i dan i noć. Kada sam rekao da sam premoren, onda su doveli pojačanje u vidu Ivane Šopić – ističe Milan i otkriva da li ga je neko kontakirao od sada već bivših kolega iz istog projekta.

– To su stvari koje se tiču samo mene, nisam se ni ja miješao u njihove životne odluke. Nikada nismo ni bili pretjerano bliski prijetlji. Sve je bilo kolegijalno – napominje Milošević i za kraj otkriva kakvi su mu planovi za budućnost.

– Od trenutka kada sam se oglasio da više nisam dio TV Pinka, počeli su svi odmah sa ponudama indirektno i direktno. Naravno da mi je na umu šta ću i kako ću. Ja sam taj na koji narod ne može biti ravnodušan. Gdje god budem radio, napraviću ogroman rejting. Sve to puno košta, da bih ja bio ja, bitna je velika cifra. Da bih bio opušten u tome što radim, moram da budem zadovoljan svim aspektima. Uzeo sam kuću na kredit, moram da razmišljam o egzistenciji – zaključuje Milan Milošević.

Milan ističe da trenutno nema vremena da prati rijaliti

– Ne gledam uopšte “Zadrugu”, jer sam bio van zemlje. Imao sam kod kuće nekoliko uživo strimova, koje sam odmah ukinuo kod svog kablovskog operatera. Ne gledam “Pink”. Isto tako znam da su došli drugi voditelji na moje mjesto, ali ne mogu da to prokomentarišem, jer ne pratim. Za sve ima mjesto pod ovim nebom.

Milošević je nedavno vrijeme proveo u Salzburgu, a u jednom trenutku ga je zaustavila žena koja je krenula da plače, jer ga više ne gleda na televiziji.

– Desila mi se nevjerovatna situacija. Žena ide ulicom u Salzburgu i plače, moli me da se vratim na televiziju. Pretrpan sam i porukama na društvenim mrežama, međutim, želim da još malo posvetim vrijeme sebi i da se adaptiram na drugačiji način života, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh