Film i TV

DALILA POKAZALA KAKO PJEVA UŽIVO: Fanovi plaču od smijeha

Nekadašnja učesnice rijaliti programa „Zadruga“ Marijana Zonjić i Dalila Dragojević odlučile su da svoje fanove nagrade duetom, a takođe su i krunisale njihovo prijateljstvo.

Vrelim kadrovima iz spota u Toxic produkciji obje su se odmah pohvalile na Instagram profilu. Marijana i Dalila zavodljivo su plesale u kožnim kostimima, a svaka fotografija izazvala je lavinu pozitivnih komentara.

Sada je na njenom Instagram profilu procurio snimak kako pjeva uživo, a mnogi će se složiti da je to daleko od “kvalitete” koju smo mogli čuti u objavljenoj pjesmi,piše Express


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh