Film i TV

OSUĐEN JE! PRIJETI MU OZBILJNA ZATVORSKA KAZNA – Filip Car IZVEDEN IZ ZADRUGE, stigla je presuda za NASILNIŠTVO

“Ja bih mu sada polomio glavu!”

Filip Car je ujutru izveden iz Zadruge kako bi išao na sud, gdje se čitala presuda za sukob koji je imao sa Ademirom Pelešem, u prošloj sezoni Zadruge.

Podsjetimo, Car je polomio vilicu Ademiru, zbog čega je Peleš napustio Zadrugu.

Sada je Filip otkrio da je bio na sudu, kao i da mu je presuđeno, jedna godina zatvora za tri godine godine uslovno, što bi značilo da i najmanji sukob ukoliko bude fizičkog kontakta, Car može da prekrši uslovnu kaznu i da bude odveden u zatvor na odsluženje zatvorske kazne od jedne godine.

Car je pričao Marku Janjuševiću koliko ga nerviraju Neca i Peca Lazić te rekao:

– Ja bih mu sada polomio glavu, vrti mi se sve vrijeme sudija jutros što mi je rekao, ne mogu da ih podnesem njih dvojicu – pričao je Car.

– Za Peleta. Dobio sam uslovnu kaznu na godinu dana za tri godine. Godinu dana zatvora za tri godine uslovne kazne. Šamar nekome da udarim sad, odmah idem. – pričao je Car, piše srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh