Film i TV

DALILA U TAJNOJ VEZI SA GASTOZOM?! Usnimljeni u centru Beograda: “Iznajmili su sobu, zadržali su se dvadest minuta”

Kriju se od svih?!

Dalila Dragojevic - Novi

Starleta Dalila Dragojević navodno je u vezi sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, piše “Republika”.

Njih dvoje su, kako navodi pomenuti portal, uhvaćeni u jednom klubu u centru Beograda gdje su pred svima razmjenjivali nježnosti, a sa njima je bio i reper Vuk Mob.

– Dalila, Gastoz i Vuk prvo su se sami našli na večeri u kafiću u Knez Mihailovoj ulici, da bi se posle ponoći uputili na drugu lokaciju. Taksijem su došli ispred noćnog kluba, tu su ih ljudi prepoznali, pa su se fotografisali na brzinu, da bi u jednom trenutku po njih izašao momak koji ih je preko reda uveo u lokal. Kad su se smjestili, poručili su piće. Nazdravljali su s prijateljima, Dalila se snimala za društvene mreže, dok je Vuk insistirao i opominjao je da ne kači ništa – priča izvor koji je navodno bio na licu mesta, piše Republika.

Kako dalje priča sagovornik “Republike”, Dalila i Nenad su kasnije navodno i iznajmili sobu.

– U tom lokalu postoje sobe koje gosti mogu da iznajme. Tamo obično idu parovi koji imaju kombinacije, šeme i slično. Dobijete ključ i niko vas ne uznemirava. Dalila i Gastoz su se zadržali dvadesetak minuta u sobi. Kad su izašli, ona je bila sva raščupana, pa je bilo jasno da su ušli da se malo više opuste – tvrdi izvor.

Dalila i Gastoz nisu se oglašavali oko ovih navoda, te ostaje da čujemo njihovu stranu priče.

Podsjetimo, Dragojevićka je nedavno bila kod Gastoza u domu, na slavi, kada ga je snimala pijanog kako spava.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh