Film i TV

DALILA I GASTOZ KRIJU DA SU U VEZI – RAZOTKRILI IH NA ŠOKANTAN NAČIN: “ONA JE BILA SVA RAŠČUPANA”!

Bivši rijaliti-učesnici Dalila Dragojević i Nenad Marinković Gastoz kriju od javnosti da su u vezi, a kako domaći mediji prenose, afera traje već nekoliko dana.

Da ih nije bilo briga da li će ih neko videti, govorilo je i njihovo raskalašno ponašanje, vaćarenje i odlazak u skrivenu prostoriju izvesnog noćnog kluba.

Naime, par se odao početkom godine u javnosti, kada su u jedan noćni klub u centru Beograda došli držeći se za ruke, a onda se pred svima zanosno ljubili i vatali. Kako se saznaje, s Dalilom i Nenadom u klub je došao i reper Vuk Mob s nekoliko prijatelja, pa je provod trajao do kasnih sati.

– Dalila, Gastoz i Vuk prvo su se sami našli na večeri u kafiću u Knez Mihailovoj ulici, da bi se posle ponoći uputili na drugu lokaciju. Taksijem su došli ispred noćnog kluba, tu su ih ljudi prepoznali, pa su se fotografisali na brzinu, da bi u jednom trenutku po njih izašao momak koji ih je preko reda uveo u lokal. Kad su se smestili, poručili su piće. Nazdravljali su s prijateljima, Dalila se snimala za društvene mreže, dok je Vuk insistirao i opominjao je da ne kači ništa – priča na početku izvor koji je bio na licu mesta.

Dalila i Nenad skroz su se odali kad su iz separea otišli u sobu za iznajmljivanje u pomenutom klubu, a koje se isključivo koriste za s***-kombinacije.

– U tom lokalu postoje sobe koje gosti mogu da iznajme. Tamo obično idu parovi koji imaju kombinacije, šeme i slično. Dobijete ključ i niko vas ne uznemirava. Dalila i Gastoz su se zadržali dvadesetak minuta u sobi. Kad su izašli, ona je bila sva raščupana, pa je bilo jasno da su ušli da se malo više opuste – priča izvor i dodaje:

– Kasnije, kad je već bila velika gužva, nisu se ni krili. Pipkali su se i ljubili u separeu, mnogi su komentarisali da si uzimali psihoaktivne supstance jer su im oči bile crvene. Ponašali su se kao deca. Dalila u jednom trenutku nije mogla da stoji na nogama, nekoliko puta su je prijatelji pridržavali da ne padne. Ostali su do fajronta, da bi, na kraju, taksi ponovo došao po njih. Gastoz je prvo odvezao Dalilu, Vuk je s prijateljima otišao drugim vozilom, a onda se snimao bez nje u kolima. Dogovor je bio da ništa ne kače iz provoda na društvene mreže, pa su oboje to poštovali, prenosi “Republika”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh