Film i TV

“ODAVDE ŽIV IZAĆI NEĆE!” Zbog jezivih PRIJETNJI SMRĆU ovaj zadrugar hitno IZVEDEN iz Bijele kuće!

Haos na imanju u Šimanovcima…

Zadruga - screenshot

Sinoć u toku proslave srpske Nove godine Miljan Vračević je ušao u sukob sa Markom Smiljićem i potpuno izgubio kontrolu, te je čak potegao i nož!

Ovaj jezivi trenutak su zabilježile kamere, a srećom obezbjeđenje je intervenisalo i uspjelo da spriječi dalji fizički okršaj.

Gledaoci su optužili Vračevića da pokušava da podmiti obezbeđenje kako bi prećutali da je potegao nož. A sada se na meti optužbi našao i Bojan Simić, koji je otvoreno zaprijetio Marku smrću!

– Kad se bude vratio odavde živ izaći neće! Nema šanse – izjavio je Boki.

U dvorištu je Lepi Mića pobjesnio zbog ovih događaja, dok je Filip Car smirivao situaciju.

– “Je l’ to zbog ovih pretnji niste vratili MMA još u kuću?”, “Kakvi ološi… Miljan bez konkurencije tu prednjači!”, “Miljan pašće ko kruška. Kao i ovaj Boki što pade…” – ređali su se komentari bijesnih gledalaca.

Snimak pogledajte ispod teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh