Film i TV

ZAHTJEVA SE HITNA DISKVALIFIKACIJA! Pokrenuta je PETICIJA protiv Filipa Cara – ogroman pritisak na PRODUKCIJU

Nisu zadovoljni kaznom!

Filip Car - srbija danas

Filip Car je noćas tokom emisije “Pretres nedelje” fizički nasrnuo na Ivana Marinkovića. 

Obezbeđenje je munjevitom brzinom uletjelo u Bijelu kuću kako bi spriječilo sukob većih razmjera. Međutim, to nije spriječilo Cara da udari u glavu Ivana.

Nakon sukoba, Ivan je napustio rijaliti i otišao u policijsku stanicu kako bi dao izjavu povodom ovog slučaja. Car se iznervirao i poručio mu je da nijedan sudija neće uvažiti ovu izjavu. 

S obzirom na to da je nasilje strogo zabranjeno u “Zadruzi”, Veliki šef je donio odluku da kazni Filipa i oduzme mu mjesečni honorar. 

Međutim, ova kazna nije bila dovoljna za Ivanovu porodicu i ljude koji ga podržavaju. Na zvaničnom Ivanovom Instagram profilu neko je objavio da je pokrenuta peticija da se Filip diskvalifikuje iz rijalitija.

– Peticija da se nasilnik Filip Car diskvalifikuje. Potpišite – piše na Ivanovom profilu.

Ostaje nam da ispratimo da li će produkcija reagovati i da li će Car zaista biti diskvalifikovan iz Zadruge, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh