Film i TV

ZA SAMO 4 SATA! Prvi put nakon raskida, Luna i Sloba STIŽU ZAJEDNO u emisiju – Susret UŽIVO poslije 5 godina!

Bivši ljubavnici će se ponovo naći zajedno na istom mjestu.

Luna i Sloba - srbijadanas.com

Luna Đogani i Sloba Radanović su pre pet godina uplovili u vezu, u prvoj sezoni rijalitija “Zadruga”, a njihov odnos bio je intrigantan upravo zbog toga što je Sloba sa Lunom prevario suprugu Kristinu Kiju Kockar, i to pred kamerama!

Nakon nekoliko mjeseci veze pune skandala, drame, uspona i padova, Đoganijeva i Radanović su raskinuli, a nakon toga nikada više nisu viđeni zajedno u javnosti. Luna se ubrzo ponovo uselila u Bijelu kuću i postala pobjednica druge sezone “Zadruge”, a tada je uplovila i u vezu sa Markom Miljkovićem, sa kojim je danas u braku i ima kćerku Miju, piše Srbija Danas.

S druge strane, i Sloba je pronašao svoju sreću, te se prošle godine oženio po drugi put. Sa svojom suprugom Jelenom sada čeka njihovo prvo dijete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljkovic (@luna_djogani)

Ipak, na današnji dan, Luna i Sloba će se ponovo sresti, i to pred kamerama. Kako je najavljeno, bivši ljubavnici će biti gosti u emisiji “Premijera – Vikend specijal”, a kako će susret proteći ostaje da vidimo.

Emisija počinje u 13 i 30 časova, a za sada se ni Luna ni Sloba nisu oglašavali povodom ovog susreta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh