Film i TV

ŠOK OBRT! Ucveljenoj Aleksandri Nikolić BIVŠI dečko pružio iznenadnu PODRŠKU – na pomolu POMIRENJE?

Njega je jako voljela.

Aleksandra Nikolić, već nekoliko dana presabira po glavi kakve je greške napravila tokom učešća u “Zadsruzi 6”, te se vidi da joj je jako teško, piše Srbija danas.

Sada je uslijedio neočekivani potez njenog bivšeg dečka, koji joj je pružio javnu podršku i to putem društvenih mreža.

Bivši momak Aleks Nikolić,  Marko Janjušević Janjuš, pružio joj je podršku. On je jednom porukom jasno stavio svim pratiocima do znanja, da je podržava u svemu, te da mu je neizmjerno žao, što se nalazi u poziciji u kojoj se nalazi.

Aleks je i sama priznala da je napravila ogromne propuste i vukla loše poteze, da je izgubila sve što je imala, od veze sa Dejanom Dragojevićem koji joj je bio bezuslovna podrška, pa sve do titule “miljenice nacije”.

– Sad moraš da budeš jaka, sad kad je najteže. Uh, samo me sekiraš – napisao je Janjušević uz zajedničku fotografiju sa Aleks, čestitajući pritom i najradosniji hrišćanski praznik, Božić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh