Film i TV

“SVE JE VEĆA ŠANSA DA POLUDIM SKROZ!” Željko Mitrović traži unutrašnju snagu – BIJEM BITKU!

Snimak koji nikoga nije ostavio ravnodušnim!

Prvi čovjek “Pinka”, Željko Mitrović, objavio je na društvenim mrežama video snimak. Objava je, kao i mnogi drugi zapisi ovog autora, za kratko vrijeme postala viralna, piše Srbija Danas.

Mitrovića u klipu vidimo u provodu u jednom restoranu. Na stolu su stajali tanjiri u kojima je bila hrana, ali je on vodio računa da u hranu ne stane.

Željko je pokazivao svoje umijeće boksovanja udarajući u lampice koje su visile sa plafona, a detalje je podijelio na Instagramu.

– Ako uskoro ne prestanu ove novogodišnje proslave, sve je veća šansa da poludim skroz! Sad već bijem bitku sa plafonima, što nije dobro – napisao je u svom stilu Mitrović.

– “Željko, ne biješ bitku sa plafonima, samo si se suviše približio na čudan način! Uživaj ti u novogodišnjim proslavama, a ludost je ludost”, “Zanimljivo je da je i plafon pink, tako da je u redu da isprobavaš svoje. Šalu na stranu, neviđen si kralj, ovako brzi koordinisani udarci se rijetko viđaju”, “Ma daj, samo naprijed! Ko radi mnogo, mora malo i da partija” – glasili su samo neki od komentara.


“Ponekad si jednostavno umoran, osjećaš slabost.
A kad osjećaš slabost, imaš osjećaj da želiš da jednostavno odustaneš.
Ali moraš se preispitati, probati da nađeš tu unutrašnju snagu.
I prosto izvučeš to sr*nje iz sebe
I imati motivaciju da ne odustaneš, i da ne budeš onaj koji odustaje,
Bez obzira koliko želeo da se prosto stuštiš dole i srušiš.”
– glasi tekst pjesme koji prati ovaj snimak, i sasvim dočarava Željkovu energiju.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh