Film i TV

ODRALA JOJ KOŽU SA LICA – Izudarala je u WC-u: Kamera snimila KARAMBOL! Aleksandra će biti DISKVALIFIKOVANA?

Neviđeni haos!

U ranim jutarnjim časovima u toku proslave Nove Godine došlo je do koškanja a potom i do tuče između Aleksandre Nikolić i Miljane Popović i to zbog alkohola.

Zadrugari su u više navrata dobili pivo od produkcije, akako je došlo do otimačine tako su pomenute zadrugarke htele da uzmu što više za sebe tako je došlo do čupanja i grebanja, a potom i šutiranja.Aleksandra i Miljana su završile u kupatilu gde ih je kamera snimila kako drže jedna drugu za kosu i šutiraju se dok nije stiglo obezbeđenje:

– Ona je prvo mene udarila, udarila me je – vikala je Miljana, a Nenad Lazić Neca se prvi našao tu da ih razdvoji.- Šta je bilo? Šta je bilo? – uleteo je Filip Car u kupatilo sa obezbeđenjem, dok je Miljan Vračević odvajao zadrugarke koje nisu htele da puste kose jedna drugoj a Aleksandra je u jednom trenutku zgrabila Miljanu noktima za lice i ogrebala je po obrazu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh