Film i TV

ZVEZDAN SLAVNIĆ PRIZNAO DA LI I DALJE VOLI SUPRUGU ANU, pa poručio: ona je veliki ČOVJEK!

Zvezdan Slavnić, rijaliti učesnik, odgovorio je na pitanje u emisiji o svojoj nevjenčanoj supruzi Ani Slavnić.

Zvezdan, Ana i Anđela - kurir.rs

Naime, gledaoci su postavili pitanje da li je i dalje voli kao čovjeka i prijatelja.

– Želio bih da moj brak ostane samo moj brak, sve to u njemu da ostane baš moje i njeno – rekao je Zvezdan.

Voditeljka Ivana je sugerisala da gledaoci sami mogu da naslute da im odnos nije bio takav kakvim su ga predstavljali, već da je ljubav postojala on se ne bi zaljubio u Anđelu.

– Šta god da je bilo, stvarno ne mogu ništa da kažem, samo mogu da uzvratim da je ona veliki čovjek i veliki prijatelj. Ja sam došao ovde, nisam imao u malom mozgu da će se desiti to što se desilo, pozadina razloga nije bitna, to se svakako već desilo – priznao je iskreno Slavnić.

Podsjetimo, Zvezdanova supruga se nedavno oglasila na Instagramu i priznala šta je boli i da ne želi da daje nikakve izjave u vezi suprugove prevare i njegovog učešća u rijalitiju.

– Više se ne oglašavam novinarima, niti dajem bilo kakve izjave i stavljam tačku. Potreba da se oglasim nije igranje rijalitija, a to kažem onim dušebrižnicima, koji samo žele još više nesreće i suza, pa se setite šta je vas ikad bolelo, ako uopšte imate srce da vas boli. Hvala svim mojim divnim ljudima ovde, jer za vas jesam i biću tu – napisala je Ana putem storija na Instagramu, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh