Film i TV

“PROMIJENILA IME, RASLA U DOMU”: Dalila riješila da PROGOVORI O SVEMU, niko nije imao pojma

Dalilu su novinari prije par godina upitali da li joj nedostaje polusestra

Dalila Dragojević - srbija danas

Dalila Dragojević skrenula je pažnju na sebe svojim učešćem u rijalitiju “Zadruga 5”, kada je prevarila muža Dejana Dragojevića pred njegovim očima sa Filipom Carem, a sada u javnost isplivavaju detalji iz njenog privatnog života.

Dok je učestvovala u rijalitiju “Parovi”, isplivala je informacija da Dragojevićka ima polusestru po ocu, a ta devojka je svojevremeno govorila za domaće medije kako ju je Dalilina majka Emina Mujić poslala u dom.

Dalilu su novinari pre par godina upitali da li joj nedostaje polusestra.

– Znam da je moja sestra promijenila ime, pod mojim prezimenom nije. To je uradila da je moja porodica ne bi našla. I ja bih isto uradila da sam odvojena na taj način – rekla je Dalila, a zatim dodala:

– Znam da ju je usvojila Njemica, poznajem njenog ujaka. Tata mi je rekao da dosta ličim na nju. Imam veliku želju da je upoznam. Znam da je negde u Austriji. Nadam se da ćemo se ona i ja uskoro spojiti – rekla je Dalila pre par godina za “Srpski telegraf”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh